Maak kennis met onze bureaus

Logo MarketResponse

MarketResponse helpt organisaties duurzaam ontwikkelen op basis van betekenisvolle informatie. MarketResponse is al bijna 40 jaar een toonaangevende naam op het gebied van kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek, en het vertalen daarvan naar human insights. Het BSR-model voor leefstijlsegmentatie, BrandNext voor merkpositionering en Direct Feedback voor klantreviews hebben een zeer sterke reputatie in de markt.

Logo Wonder

Boutique bureau Wonder Insights & Strategy in Utrecht is gespecialiseerd in kwalitatief onderzoek op basis van gedragswetenschap. Het bureau beschikt over een innovatieve en creatieve toolkit voor strategieontwikkeling en designinnovatie. Daarmee ondersteunt Wonder organisaties en bedrijven om veranderingen te begrijpen, te omarmen en om te zetten naar de juiste strategie.

Logo Wonder

CMNTY Corporation is ontwikkelaar van software voor het uitvoeren van online kwalitatief onderzoek en het opzetten en onderhouden van research-communities. Al meer dan tien jaar maakt CMNTY’s doe-het-zelf-oplossing onderdeel uit van de toolbox van Fortune 500-bedrijven en marktonderzoeksbureaus uit de hele wereld. Dagelijks gebruiken honderden onderzoekers CMNTY om hun doelgroep te verbinden, te betrekken en beter te begrijpen.

Logo 4orange

4orange is gespecialiseerd in klantinformatie en marketing infrastructuur. Met inventieve marketingsoftware en -services en een schat aan consumentendata ondersteunt 4orange bedrijven bij het realiseren van een significant hogere ROI. Het customer data platform (CDP) 4orange Connect is een van de succesvolle oplossingen die 4orange biedt. 4orange zorgt ervoor dat data voor je gaat werken!

Logo The AccelerationGroup

The AccelerationGroup biedt pragmatische commerciële prestatieverbetering in de consumenten- en zakelijke markt middels het implementeren van projecten, programma’s, interim en recruiting. Van distributie- en partnermodellen tot digitale transformaties; van complete turnarounds naar productrealisatie en lancering, tot pricing en de transitie van offline naar online. Ons DNA; 10% plan - 90% executie.